Oldal kiválasztása

Egyre többször hallani a médiában olyan idősekkel történt tragédiákról, amik könnyedén megelőzhetőek lettek volna, ha az idős bácsi vagy néni értesíteni tudta volna szeretteit.

Biztosan Ön is emlékszik olyan hírekre, hogy egy idős hölgy elindult sétálni, azonban eltévedt, és egész éjjel kereste a falu apraja-nagyja, míg végül utolsó pillanatban a keresőkutyák sikerrel megtalálták.

Minden bizonnyal Ön is félti szeretteit, s igyekszik az idősgondozás minden eszközét bevetni azért, hogy megóvja idős rokonai egészségét, épségét.
E heti cikkünkben egy olyan eszközt mutatunk be, mellyel könnyedén megelőzhetőek a fenti tragédiák.

A felelős idősgondozás nélkülözhetetlen eszköze: mobiltelefon időseknek

Idős rokonai számára a régen oly egyszerű mozdulatok, mint a kádba be- és kiszállás, a lépcsőzés, felmosás stb. sokszor nagy nehézségeket okoznak, és komoly veszélyeket rejtenek. Az idősgondozás 21. századi elengedhetetlen eszköze egy olyan mobiltelefon időseknek, mellyel egy gombnyomással jelezni tudnak a beprogramozott telefonszámra, ha bármi történne velük.

Mobiltelefon időseknek, mégis mit tud ez a készülék?

A Vario MedCare – Mobil EgészségŐr egy mindenki számára könnyedén használható többfunkciós készülék. A 100%-ban magyar fejlesztésű mobiltelefon időseknek készül elsősorban, illetve családjuknak, hogy jelentősen megkönnyítsék a mindennapos idősgondozást.

3+1 funkció az idősgondozás szolgálatában

  • Könnyedén kezelhető mobiltelefon.
  • Segítséghívás egyetlen gombnyomásra (személyvédelem).
  • Mindig pontosan tudhatja, merre jár hozzátartozója.
  • Elképesztő segítség az egészségügyi kezelések, mérések során.

Ha Ön is nyugodtan szeretne aludni, tudván, hogy idős szerettei a nap 24 órájában biztonságban vannak, ismerje meg közelebbről a Vario MedCare – Mobil egészségőrt, ami sokkal több, mint mobiltelefon időseknek.

The following two tabs change content below.

Birinyi Balázs

Üdvözlöm! Birinyi Balázs vagyok, és a Mobilgondozás blogjában egészségmegőrzéssel és idősgondozással kapcsolatos, hasznos cikkeket olvashat tőlem.
Share This