+36 (1) 271-1141 info@mohanet.com
  • Magyar
  • English

Ajánlatkérés

Mobilgondozás Basic csomag

A csomag tartalma

Moniphone alapkészülék
Egy távolról ellenőrizhető nyomógombos személyfelügyeleti telefon, ami idős szeretteink felhasználási igényeire igazítható.
Választható színek: fehér, fekete, szürke
Bővebben a Moniphone-ról…
Nyomógombos cseppálló karóra
A Moniphone kiegészítője a csuklóra csatolható Nyomógombos cseppálló karóra, amellyel segélykérés küldhető a telefonon keresztül. Kezelése egyszerű, kialakítása esztétikus és igényes.
Vezeték nélküli töltő
A vezeték nélküli töltő kényelmessé és problémamentessé teszi a készülék mindennapos töltését. Nagyon elegáns és praktikus, telefontartóként is funkcionál, így mindig láthatja a készülékére beérkezett értesítéseket.
Nyakszalag
A Moniphone hasznos kiegészítője a nyakszalag, melyre könnyedén rá lehet helyezni a készüléket, ez által az mindig a felhasználójánál lehet.

Választható kommunikációs szolgáltatások

Perfekt
A csomag másodperc alapon 150 perc telefonálást tartalmaz.
A hívások csoporton belül díjmentesek.
További hívások percdíja: 9,90Ft/perc.
Figyelem a csoporton kívüli hívások díjkötelesek!
Prémium
A csomag korlátlan belföldi hívást tartalmaz.

Választható távfelügyeleti szolgáltatások

Diszpécseres
A területileg illetékes, vagy az Ön által választott távfelügyeleti szolgáltató diszpécserközpontja fogadja a nap 24 órájában a Moniphone készüléktől érkező eseményjelzéseket, melyet a Monitoringbook PRO felügyeleti szoftver támogat.
A szükséges beavatkozások egy előre elkészített forgatókönyv alapján történik és az események minden esetben elektronikusan dokumentálásra is kerülnek.
Öngondoskodó
A Moniphone készülék jelzéseit egy okostelefonra telepített távfelügyeleti applikáció, a Monitoringbook Home fogadja a nap 24 órájában. Ebben az esetben a diszpécseri feladatokat és intézkedéseket az idős személy hozzátartozója biztosítja, aki a felelősséget is viseli.

Amennyiben szeretne segítséget kérni, kérjük hívja bizalommal kollégánkat:
+36 30 599 1285