+36 (1) 271-1141 info@mohanet.com
  • Magyar
  • English

Otthoni balesetek

A konyha, a fürdőszoba elrendezése, a korlátok, kapaszkodók hiánya, a rosszul kezelhető csaptelepek, a csúszós padlóburkolat egyaránt baleset forrásai lehetnek idős hozzátartozónk otthonában.

A Moniphone mobiltelefon segélyhívó funkcióval rendelkezik, azonban a Moniphone készülékhez igényelhető egy vészhelyzetgombbal ellátott karperec is, amely a telefon rendszeréhez csatlakoztatva van. Ennek segítségével idős szerettünk azonnal segítséget tud hívni, a mobiltelefonkészülék helyzetétől függetlenül. Baj esetén a riasztáshoz nem szükséges tehát a Moniphone mobiltelefon, a karkötőn található SOS gomb is elegendő a diszpécserközpont értesítéséhez.

Otthoni szociális ellátás

A Moniphone-ra épülő szolgáltatásoknak köszönhetően elérhetőek szociális szolgáltatások is, mint a bevásárlás, betegápolás vagy takarítás.

Utcai vészhelyzetek

Az utcán majdhogynem ugyanannyira ki vannak téve a veszélyeknek idős hozzátartozóink, mint otthonaikban. Elfelejtett útvonalak, esések vagy rosszullétek. A készüléken és a karperecen egyaránt megtalálható vészhelyzetgomb megnyomásával a készülék automatikusan elküldi a személy tartózkodási helyét, és a segítség időben érkezik a megfelelő helyre.

Hétköznapok

A Moniphone eredetileg egy mobiltelefon, amelyre különböző funkciók épülnek idős szeretteink gondoskodása érdekében. A készüléken gyorshívó funkció is elérhető, így a nap 24 órájában rendelkezésre állhat a hozzátartozó vagy a diszpécserközpont, legyen szó egy furcsa neszről az udvarról, vagy akár egy csöpögő csapról.