+36 (1) 271-1141 info@mohanet.com
  • Magyar
  • English

A Moniphone egy felhasználóbarát mobil személyfelügyeleti készülék, amely átláthatóságot biztosít különböző folyamatok során. Használható életvitelszerűen, ahogy az idősebb, ápolásra, illetve segítségre szoruló felhasználóknál is láthatjuk. Ezeknél a személyeknél elvárás, hogy követhető legyen a tartózkodási helyük, mozgásuk, vagy éppen mozdulatlanságuk. A készülék ennek érdekében szenzorokkal kapcsolódik a felhasználóhoz és az állapoteseményeket (mozgás, tartózkodási hely, készülék állapota) egy felhő alapú szerverre továbbítja.

A Moniphone kifejezetten a segítségre szoruló idősebb felhasználóknak lett kitalálva, akiknek életvitelét segíti és felügyeli az eszköz. Íme néhány tulajdonsága a készüléknek, amelyek egyszerű használatot és folyamatos felügyeletet nyújtanak a felhasználóknak:

 

Nyomógombos

Ma már a nyomógombos telefon alig található a piacon, ezeket nevezzük ma hagyományos telefonnak. A Moniphone mobiltelefon készülék kifejezetten idős felhasználói miatt kapott nagy, fizikai gombokat, így láthatóbbak, ezáltal a mellényomás kockázata is csökken.

 

Törésálló

A Moniphone erős fizikai igénybevételre készült, a felhasználói igényeknek megfelelően masszív, képes ellenállni ütés, esés vagy egyéb környezeti behatásoknak.

 

Dedikált internethálózat

A Moniphone kikapcsolhatatlan internethálózatot használ. Ezzel a megoldással gyakorlatilag biztosított az állandó kapcsolat a felügyeleti központtal, illetve szeretteivel, így nem történhet meg, hogy kisebb-nagyobb balesetek esetén nem jut el az információ a megfelelő személyekhez.

 

Vezeték nélküli töltő

A készülék jelzi, ha szükséges felrakni töltőre. Nem szükséges keresgélni a mobiltelefon töltőjéhez való kábelt, hiszen a töltőpont mindig ugyanazon a helyen lesz megtalálható.