+36 (1) 271-1141 info@mohanet.com
  • Magyar
  • English

Mindannyiunk számára fontos, hogy biztonságban tudjuk szeretteinket, főleg ha idősek, és nem tudjuk minden percünket velük tölteni. Bármit megadnánk azért, hogy biztosak lehessünk benne, akkor sem érheti őket baj, ha távol vagyunk tőlük. Erre kínál megoldást a Vario Medcare.

A technológia fejlődésével egyre több és egyszerűen használható lehetőség van arra, hogy megbizonyosodhassunk
rokonaink szeretteink jólléte felől, és ne legyen kétségünk afelől, hogy ha bármi történne, a segítség másodperceken belül úton van. A magyar fejlesztésű Vario MedCare Mobil EgészségŐr folyamatosan rendelkezésre áll idős rokonai, ismerősei vagy az Ön számára, amely több funkcióval is segít a mindennapok során.

Milyen funkciói vannak a készüléknek?

  1. Mobiltelefon

A Mobil EgészségŐr készülék használható mobiltelefonként; a megfelelő előfizetéssel hihetetlenül egyszerűen és gyorsan indíthat és fogadhat hívásokat.

  1. Segítséghívás

Azonnal segítséget kérhet, ha megnyomja a készülék képernyőjén látható S.O.S. gombot, vagy az alapcsomag részeként szállított, csuklóra tehető pánikjelző karórán lévő segélyhívó gombot. A készülék kapcsolható felügyeleti állomásunkhoz, ahol a gomb megnyomása után rögtön segítséget kérhet.

  1. Beépített GPS

A készülékben található beépített lépésszámláló és GPS is. Ennek segítségével minden pontosan tudhatja, merre jár hozzátartozója, mivel mind mozgása, mind aktuális tartózkodási helye nyomon követhető.

  1. Segítség az egészségügyi kezelések, mérések során

A készülék alkalmas az egészségi állapotának felmérése után az eredmények tárolására, és Telemedbook szolgáltatásunkkal összehangolva az értékek folyamatos rögzítésére és értékelésére is.

Miért ideális a Mobil EgészségŐr?

Vario MedcareA készülék használata bárki számára könnyen elsajátítható, nem igényel semmilyen telepítést, vagy szaktudást. A kialakításnál fontos szempont volt az egyszerű kezelhetőség és a kényelmes használat. Így például a készülék színének megválasztásakor fontos szempont volt, hogy mindenki, de elsősorban az idősek számára könnyen észrevehető legyen, bárhova is teszik le. A jó láthatóság és felismerhetőség miatt készítettük a készüléket piros színben. Emellett figyeltünk arra, hogy a nehezen kezelhető kis gombok se okozzanak problémát, ezért az EgészségŐr gombjait könnyű megtalálni, használata pedig egyszerű.

Ha felkeltettük érdeklődését a készülék iránt, vagy meg szeretné rendelni a Vario MedCare EgészségŐrt, további kérdéseivel bátran forduljon hozzánk honlapunkon, ezen a menüponton.

Ha szeretne további egészségmegőrzéssel kapcsolatos híreket kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre a lap bal oldalán!