Hírlevél

Szeretné, ha mindig frissen értesülne a mobilgondozással kapcsolatos hírekről, újdonságokról? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Ügyfeleink mondták

Sosem bíztam az ilyen modern készülékekben, de a fiam unszolására kipróbáltam a VARIO MEDCARE-t. Az elején kicsit fura volt és zavaró, hogy mindig magamnál kell hordani, de egy idő után már fel se tűnt, a mindennapok részévé vált.

Januárban, mikor a hátsó kertemben sétáltam, megcsúsztam és eltört a lábam.
Gondolkodás nélkül megnyomtam a kezemen lévő pánikgombot és 10 percen belül
meg is érkeztek a mentők. Nem is tudom, mi lett volna, ha nincs nálam…

Magdolna, Budapest

Szívbeteg Édesanyám sajnos egyedül él.
Korábban nyugtalan volt a család, hiszen nem tudunk mellette lenni állandóan. A VARIO MEDCARE segélyhívó használata óta ez a folytonos aggodalom enyhült, tudjuk, hogy a karon viselhető segélyhívóval minden helyzetben tud jelezni, ha rosszul van…

Ildikó, Szeged

Számunkra nagy segítséget nyújtott a VARIO MEDCARE segélykérő telefon készülék és a vele elérhető szolgáltatások.

Használatuknak köszönhetően a nyár összes fesztiválján (Volt fesztivál, BalatonSound, Hegyalja, Sziget) nyugodtan engedtük útnak az önkénteseinket, hiszen állandó kapcsolatban voltuk velük és a beépített GPS-nek köszönhetően pedig méterre pontosan tudtuk merre járnak, hová kell küldeni segítséget.

István

rendezvények teljeskörű egészségügyi biztosítása, Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesület

Édesanyámnál a magas vérnyomása mellett szívritmuszavart is megállapítottak az orvosok. Úgy gondoltam, hogy már ez a kettő is bőven elég ahhoz, hogy kifejezetten aggódjak érte.

Ez jelentősen segített abban a döntésben, hogy szükségünk van egy ilyen Vario MedCare segélykérő készülékre. Kellett egy idő amíg anyu hozzászokott az biztos, de most már ő is nagyon jó dolognak tartja, hiszen biztonságot ad neki mindenképpen.
Az ő biztonsága pedig nyugalmat jelent számomra.

Attila, Budapest

Share This