Önnek is fontos, hogy munkavállalói mindig a maximumot tudják nyújtani?

 

Egészséges életmódra nem tudja őket kötelezni, azonban rendszeres egészségügyi vizsgálatokkal könnyedén megelőzhetőek a tragédiák.

Ugye Ön sem gondolja, hogy a rendszeres foglalkozás-egészségügyi szűrés elegendő ahhoz, hogy alkalmazottai pontos képet kapjanak egészségügyi állapotukról?

Ezen túlmutató, szélesebb körű és rendszeres szűrővizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy pontosan tisztában legyenek egészségügyi állapotukkal, előre tudjanak jelezni egy esetleges megbetegedést.

 

A betegség a munkavállalót és a munkáltatót egyaránt sújtja.

A megbetegedés csökkenti a teljesítőképességet, arról nem is beszélve, hogy a munkából kidőlt alkalmazottak helyettesítését nem mindig egyszerű megoldani.

 

Előzze meg a többletmunkát és a többletkiadásokat egy mesterien kidolgozott egészségügyi szolgáltató csomaggal, a VARIO HealthCare segítségével!

A VARIO HealthCare egy olyan varázslatos egészségcsomag, amiben a vérnyomásmérő mellett minden fontos egészségügyi mérőeszköz megtalálható.
Ráadásul akár 10 perc alatt könnyedén meghatározhatók a pillanatnyi egészségi állapotot jelző legfontosabb információk:

  • vérnyomás
  • tömeg (testzsír-tömeg, vízmennyiség, BMI-index, stb.)
  • véroxigén
  • hőmérséklet
  • EKG

Ne aggódjon, nincs szükség orvosra az adatok értelmezéséhez

Minden mérőműszer bluetooth segítségével automatikusan feltölti a kívánt adatokat egy webes felületre. Ezeket az adatokat értékeli egy szoftver, és ha negatív adatot talál, akkor rögtön jelez a fiók tulajdonosának, és az általa megjelölt személynek.

Nyújtson többet alkalmazottainak, mint amit elvárnak, és higgye el, hálájukkal többszörösen megtérítik a szolgáltatás árát.

Ismerje meg közelebbről az egészségtudatos vállalatok kedvenc eszközét, a magyar fejlesztésű Vario Healthcare-t.

Lépjen kapcsolatba velünk!

A lenti adatok kitöltését követően kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és részletes felvilágosítást ad az Ön által kért információkkal kapcsolatban.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Share This