Miként növeli a TelemedBook egészségkártya az orvosi vizsgálatok hatékonyságát?

Az egészség receptje, avagy TelemedBook egészségkártya arra az esetre, ha orvosi vizsgálatainak eredményeit szeretné megérteni és együtt látni.

Önnek is görcsbe rándul a gyomra, amikor orvosa kivizsgálást ír elő?
Gondolom, hogy az egészségügyben tapasztalt elkeserítő szervezetlenség miatt ilyenkor Önnek is a szomszéd néni rémtörténetei jutnak az eszébe. Végtelenbe nyúló órák, soha véget nem érő várakozás egy túlzsúfolt váróteremben, ahol mindenki panaszkodik és sóhajtozik…

A baj nem jár egyedül

Mi történik akkor, ha orvosai nem tudják, hogy mi a gond, ezért több vizsgálatra is elküldik Önt? Sajnos, a távoli rendelőkben dolgozó orvosok nem beszélnek egymással, így fogalmuk sincs arról, hogy a kolléga milyen kivizsgálásokat írt elő a betegnek. Ez nem az orvosok hibája. A gyakorlat azt mutatja, hogy egy-egy orvos számára elérhetetlenek a TAJ kártyához rendelt információk, és a különálló intézmények számítógépein rögzített adatok milliói. Sajnos, a mai napig nem kommunikálnak egymással az egészségügyben működtetett számítógépek, így az Ön orvosai sem tudják, hogy Önnek milyen vizsgálati eredményei vannak a rendszerben.

Mi a végeredmény?
3 orvos, 7 beutaló, 47 napra kapott időpont, 27 órányi várakozás.
Rémálom.
Milyen elkeserítő küzdelem vár Önre, ha mért adatokra van szüksége orvosának?

9 gyakori probléma a kivizsgálásokkal

 1. Különböző mérési eredmények száz papíron, vizsgálati eredményen.
 2. Az eltérő területeken dolgozó orvosok nem tudnak belelátni más területek, mérések eredményeibe.
 3. Többkörös egyeztetés van a vizsgálatot előíró orvos, a mérést végző intézmény és a család között.
 4. Időveszteség a hosszú átfutási idő miatt – a diagnózis és mérés között.
 5. SOS megoldásokra nincs lehetőség, hiszen nincs vészjelzés gomb, ha baj van – azaz, nincs objektív szemlélő, aki időben szól, ha látja, hogy az eredmény rossz.
 6. Honnan fogom tudni, ha baj van?
 7. Nincs rendszeres egészségügyi szűrés, tehát, ha gond van, akkor nem jelez a rendszer, hanem beutalót kell kérni a háziorvostól.
 8. Távolság (minden vizsgálatot máshol végeznek)
 9. Hogyan kommunikálhatnám az eredményeket? Hogyan érhetném el, hogy a kezelőorvosaim és a családom átlátható képet kapjanak az egészségügyi állapotomról?

Nem lenne nagyszerű egyszer s mindenkorra megszabadulni ezektől a kínoktól?

Ha Ön is végérvényesen elkerülné a magyar egészségügy útvesztőit, akkor itt egy kiváló lehetőség, hogy saját kezébe vegye az irányítást! Ismerje meg a gyorsítósáv előnyeit, ahol a kommunikációnak köszönhetően az orvosok, a betegek és a családtagok egyaránt tisztán látnak.

Miként növeli a mérnökien megtervezett TelemedBook egészségkártya az orvosi vizsgálatok hatékonyságát?

A TelemedBook egészségkártya birtokában Ön is elkezdheti rögzíteni az egészségével kapcsolatos mérési adatokat egy ingyenesen használható webes rendszerben.

telemedbookA rendszer olyan ámulatosan egyszerű, hogy még az idősebb korosztály is játszi könnyedséggel használhatja.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy az Önt érintő adatok és információk automatikusan bekerüljenek az Ön felhasználói fiókjába.

A legfontosabb mérések típusai, melyek rögzíthetők a rendszerben:

 • Vérnyomás mérés
 • EKG mérés (4 csatornás készülékkel)
 • Véroxigén mérés
 • Vércukor mérés
 • Lázmérés
 • Koleszterin (ez még nem automatikus)
 • Testsúly mérés

Válassza Ön is a nyomonkövethető mérési eredményeknek köszönhető szabadságot és biztonságot, hiszen a TelemedBook egészségkártya megkönnyíti az orvosok közötti kommunikációt, és lehetővé teszi, hogy problémáit megossza szeretteivel is.

Illusztrált termékismertetőnket a képre kattintva tekintheti meg nagyobb méretben.

Telemedbook_HUNA TelemedBook egészségkártya birtokában Ön a jövőben bármikor megjelenhet egy mérési ponton, ahol a szakemberek megmérik a legfontosabb egészségügyi adatait (EKG, Véroxigénszint, Vércukor, Vérnyomás, testsúly).
Ezek az értékek automatikusan megjelennek a rendszerben már a mérés pillanatában. Amennyiben a megfelelő, egészséges szinttől eltérő eredmények problémára utalnak, akkor a rendszer automatikusan küld egy emailt az ügyfél által megjelölt személynek (orvos, családtag).

Higgye el, remek érzés lesz, amikor rokonai eligazodhatnak az egészségügyi problémák zavaros világában, hiszen a letisztult nyilvántartási rendszernek köszönhetően megbeszélhetik, hogy milyen méréseken vett részt, és ezeknek milyen eredményei voltak.

Forradalmian új megoldás a mérési eredmények értelmezésére

Hogyan hívja segítségül a TelemedBook egészségkártyát, ha kivizsgálások előtt áll?

Igényeljen partnerünknél TelemedBook egészségkártyát 2.000 forintért, és élvezze az átlátható egészségügyi szűrések örömteli pillanatait, amikor megérti, hogy a mérési eredmények mit mutatnak.

Igen, jól látta.
Egyetlen doboz gyógyszer áráért végérvényesen megszabadulhat az érthetetlen mérési eredmények gyötrelmeitől.

Lássa tisztán egészségügyi állapotát Ön is.

Rendeljen Telemedbook egészségkártyát most!

Név (kötelező)

Válasszon terméket (kötelező)
 Vario MedCare Vario HealthCare Telemedbook

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Share This