Átalakulóban az egészségügy

Hazánkban közel 30.000 rászorulónál működik a Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtás, annak ellenére, hogy a népesség közel egyharmada (~3.2 millió fő) nyugdíjas korú.

Az egészségügyi kiadások csökkentése igen nehéz helyzetbe sodorhatja a már JHS rendszert működtető önkormányzatokat és kistérségi társulásokat.

Van megoldás?

A pénzpiaci válság okozta leépítési hullám kapcsán egyre többet hallunk a “gondoskodó elbocsátátás”-ról amelynek során a létszámot csökkentő vállalat segítséget próbál nyújtani az elbocsátott dolgozóknak az újrakezdéshez, a munkaerőpiacra való integrálódáshoz.

Hasonló megolást kínálunk azon JHS rendszert üzemeltetők számára, akik szeretnék biztonságban tudni a szolgáltatásukat igénybevevő idős, beteg embereket, azonban az állami normatíva megszűntetését követően nem lesz módukban tovább üzemeltetni a jelenlegi rendszereiket.

Megbízhatóság

Ezen a területeken sikerült bizonyítania a VARIO MEDCARE segélyhívó, segélykérő telefonnak és elődjének, hiszen számos Önkormányzat és kistérség már a MEDCARE rendszereinket üzemelteti, közel 1800 jelzőkészülékkel:

  • Újpest Önkormányzatának Szociális és Egészségügyi Intézménye
  • Salgótarján és Kistérsége Többcélú Társulás 10 települése
  • Sátoraljaújhely és Kistérsége Többcélú Társulás 18 települése
  • Pécs Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ
  • Kiskunmajsa (kistérség) Szociális Intézmény
  • Magyarországi Baptista Egyház (Kiskőrös)
  • Szikszó Önkormányzat (2012-es pályázat)

Lépjen kapcsolatba velünk!

A lenti adatok kitöltését követően kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és részletes felvilágosítást ad az Ön által kért információkkal kapcsolatban.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Share This