Fél perc alatt nyerhet értékes ajándékokat. Mindössze regisztrálnia kell weboldalunkon és válaszolnia néhány gyors kérdésre. Adja meg magának az esélyt az értékes nyereményekre.

Fődíj: 100 ezer Ft értékű Vario MedCare – Mobil EgészségŐr az idősgondozás megkönnyítéséért

Az idősgondozás egyre égetőbb feladattá vált napjainkban. Minden bizonnyal Ön is biztonságban és egészségben szeretné tudni idős szeretteit. A felelős idősgondozás elengedhetetlen kelléke, a Vario MedCare – Mobil EgészségŐr éppen ezért egy idős ember háztartásából sem hiányozhat.

Hogyan nyújt segítséget az idősgondozásban a magyar fejlesztésű készülék?

A Vario MedCare – Mobil EgészségŐr egy olyan 4 funkciós „mobiltelefon” időseknek, mellyel rosszullét esetén egyetlen gombnyomással segítséget tudnak hívni szerettei. A készülék további funkciói: hagyományos mobiltelefon, GPS nyomkövető – valamint segíti az egészségi állapotkövetést is.

Legyen Öné ingyen a felelős idősgondozás eszköze néhány perc alatt!

Kérjük, töltse ki a lenti kérdőívet, és máris nagy eséllyel pályázik, hogy megnyerjen egy Vario MedCare – Mobil EgészségŐr készüléket féléves, 24 órás diszpécserszolgáltatási előfizetéssel.

2. díj: Profi Bluetooth-os vérnyomásmérő készülék

Tudta Ön, mennyire elengedhetetlen a vérnyomásmérő rendszeres használata? Ha felismerte, hogy az egészség a legfontosabb kincse, ezért vigyáz magára és családtagjaira, akkor vérnyomását is rendszeresen ellenőrzi. Hiszen Magyarországon a leggyakoribb halálozási ok a szív- és érrendszeri megbetegedés valamelyik formája, melynek tipikus előzménye a magas vérnyomás.

A szívrohamhoz vezető betegségek lassan és titokban alakulnak ki, a legtöbben nem is észlelik a tüneteket, ezért olyan nehéz küzdeni ellenük. Pedig a vérnyomás rendszeres ellenőrzésével rengeteg tragédia megelőzhető lenne.

3. díj: Vércukormérő, az egészséggondozás fontos eszköze

A cukorbetegség egyre több embert érint, pedig a megbetegedések nagy része megelőzhető lenne. Miért lesznek mégis egyre többen cukorbetegek?

Lehet, hogy az Ön otthonában is jól jönne egy vércukormérő, hogy elkerülhesse a cukorbetegség kialakulását. Akinél már fennáll a betegség, az tudja, milyen fontos a kis készülék rendszeres használata.

A cukorbetegség önmagában sem játék, szövődményei pedig különösen veszélyesek. Kialakulhat például látáskárosodás, érelmeszesedés, vesekárosodás, potenciazavarok, emésztési zavarok és még sorolhatnánk. Elengedhetetlen tehát a vércukorszint letornázása, és vércukormérővel való folyamatos ellenőrzése.

Ha vércukormérőt tart otthon, nyomon követheti saját és családja vércukorszintjét, és egyből léphet, amennyiben az ideális értéknél magasabbat jelez a gép.

Játsszon velünk, hogy ingyen hozzájuthasson a hasznos készülékhez. Töltse ki a lenti kérdőívet és máris esélye van az értékes nyereményekre.

Közeleg a karácsony, a szeretet és család ünnepe. Játsszon velünk, és nyerje meg hasznos ajándékaink egyikét. A nyereményjáték december 20-ig tart, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Kellemes karácsonyi készülődést és boldog ünnepeket kívánunk!

A Mobilgondozás.hu csapata

Karácsonyi nyereményjáték

1. Van-e idős, beteg rokona, aki gondozásra szorul?
 igen nem

2. Milyen gyakran méri vérnyomását?
 hetente havonta félévente ritkábban, mint félévente

3. Milyen gyakran méri vércukorszintjét?
 hetente havonta félévente ritkábban, mint félévente

Kérjük adja meg nevét!
Vezetéknév

Keresztnév

Kérjük, adja meg emailcímét!

Kérjük adja meg telefonszámát!

Kérjük adja meg melyik városból érdeklődik!

Share This