Az egészséges, hosszú élet titka

 

Bizonyára Ön is felelősnek érzi magát szerettei iránt, hiszen gondoskodnia kell védelmükről, biztonságukról, valamint a rendkívüli fontossággal bíró rendszeres egészségügyi vizsgálatokról vagy egy esetleges kezelés eredményességéről.

Cégünk célja, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat nyújtsunk a családok számára, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, egyszerűvé teszik a rendszeres egészségügyi vizsgálatokat, valamint a váratlanul bekövetkező helyzetekben is védelmet nyújtanak szeretteinek.

3 kulcs, és mindennap gondoskodhat szeretteiről:

 

  • HealthCare

    Rendszeres egészségügyi vizsgálat kedvenc otthoni foteljéből. A VARIO HEALTHCARE egységcsomag olyan orvosi készülékeket tartalmaz, amely – helytől függetlenül – bármikor képes aktuális egészségügyi állapotának felmérésére.

 

  • MedCare

    A számos nemzetközi és hazai elismeréssel, díjjal jutalmazott, magyar fejlesztésű Mobil EgészségŐr az idősgondozás egy olyan eszköze, amely minden percben rendelkezésére áll rokonai számára, mint segélyhívó, segélykérő telefon és megóvja, segíti őket a mindennapi életvezetés több területén.

 

  • Telemedbook

    Az egészség receptje, avagy TeleMedBook egészségkártya arra az esetre, ha orvosi leleteit szeretné megérteni és együtt látni.

Share This