Hírlevél

Szeretné, ha mindig frissen értesülne a mobilgondozással kapcsolatos hírekről, újdonságokról? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Önt is elfogja a rettegés, amikor a híradóban eltűnt idős emberekről számolnak be?

Fél, hogy távollétében baj történhet idős szeretteivel?

Sajnos, bármennyire is szeretné, nem lehet a nap 24 órájában hozzátartozóival, hogy megóvja őket.

Természetes dolog, hogy aggódunk azokért, akiket szeretünk, legyen szó gyermekünkről, társunkról, szüleinkről vagy nagyszüleinkről. Legszívesebben a széltől is óvnánk, minden kellemetlenségtől megkímélnénk őket, mindent megtennénk boldogságukért.

Azonban mindenki számára csak 24 órából áll egy nap, és egyszerre csupán egy helyen tudunk tartózkodni, így nem oltalmazhatjuk szeretteinket minden percben.

Megmutatjuk, hogyan alhat nyugodtan, és hogyan tudhatja biztonságban idős szeretteit minden percben.

A számos díjjal jutalmazott, magyar fejlesztésű Vario MedCare Mobil EgészségŐr minden percben rendelkezésére áll rokonai számára, megóvja és segíti őket a mindennapi életvezetés több területén.

Mi az a Mobil EgészségŐr, és miért használja elégedetten egyre több idős ember?

A magyar fejlesztésű Mobil EgészségŐr egy négyfunkciós, mindenki számára roppant egyszerűen használható eszköz.

1. Egyszerűen kezelhető mobiltelefon
A Mobil EgészségŐr használható hagyományos mobiltelefonként; a megfelelő előfizetés mellett elképesztően egyszerűen és gyorsan kezdeményezhet és fogadhat hívásokat.

2. Segítséghívás egy gombnyomásra (személyvédelem)
A készülék képernyőjén található S.O.S. gomb, vagy az alapcsomagban szállított, csuklóra tehető pánikjelző karórán található segélyhívó gomb megnyomásával azonnali segítséget kérhet a felügyeleti állomástól.

3. Mindig pontosan tudhatja, merre jár hozzátartozója
A készülékben található lépésszámlálónak és a beépített GPS-nek köszönhetően, a tartózkodási hely és mozgás folyamatosan nyomon követhető, így mindig tudhatja, merre jár szerette.

4. Elképesztő segítség az egészségügyi kezelések, mérések során

Talán Ön is bizonytalan volt korábban, hogy szeretteinek megfelelő-e a Mobil EgészségŐr?

Amennyiben kételyek merültek fel Önben a kitűnő készülékkel kapcsolatban, akkor talán már el is látogatott az ingyenes előadásunkra (a következő szaktanácsadás időpontjáról információt talál a Szaktanácsadás fül alatt). Itt személyesen is kipróbálhatta, milyen nagyszerű funkciókkal rendelkezik a készülék, valamint egy díjmentes egészségügyi állapotfelmérésen is részt vehetett. Ha nem ott, akkor partnereinknél bármikor kipróbálhatja a Mobil EgészségŐrt. (A Kapcsolat menüpont alatt találja meg partnereink elérhetőségét.)

Mobil EgészségŐr – A felelős idősgondozás elengedhetetlen eszköze

A Mobil EgészségŐr használata mindenki számára néhány perc alatt, könnyedén elsajátítható, nem igényel semmiféle szaktudást, vagy telepítést. A készülék külsejének és működésének kialakításakor egyaránt fontos szempont volt, hogy a technikai vívmányoktól idegenkedő idős emberek is gond nélkül, kényelmesen tudják használni.

Egy puritán készülék megdöbbentően nagy tudással

A klasszikus formai kialakításnak köszönhetően az idősek is könnyedén elfogadják és megszeretik az EgészségŐrt.

Önnel is előfordul, hogy nem találja kulcsát, mobiltelefonját vagy egyéb apró tárgyait a lakásban? Gondoljon bele, az időseknek mennyivel nehezebb megtalálni a nyomtalanul eltűnt tárgyakat. Az EgészségŐr színének megtervezésekor cél volt, hogy az idősek egyszerűen észrevegyék a készüléket, így szép és feltűnő piros színben készítettük el.

Idős rokonának nehézséget okoznak az apró gombok a maroknyi telefonon? Az EgészségŐr gombjait könnyű megtalálni, így használata nagy könnyebbség az Ön hozzátartozója számára is.

Az idős emberek mellett a szakemberek is elismerik a Mobil EgészségŐr nagyszerűségét

Nagy elégedettségünkre szolgál, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapunk felhasználóinktól, hiszen azért készítettük, hogy könnyebbé tegyük a családok életét. Sokan számolnak be nekünk arról, mennyivel egyszerűbb lett az életük, és hogy sokkal nyugodtabbak, mióta idős rokonaik a Mobil Egészségőrt használják.

Emellett nagyon örülünk és fontosnak tartjuk a szakmai díjakat is, hiszen egy igazán jó termék esetében ez a két elismerés kéz a kézben jár.

A 100%-ban magyar fejlesztésű Mobil EgészségŐr számos nívós elismerésben részesült az évek alatt

  • Hazai Innovációs Különdíj, 2010
  • Magyar Termék Nagydíj, 2011
  • Informatikai Nívódíj, 2011
  • Magyar Innovációs Nagydíj, 2012
  • Microsoft „Your Business. Your Fame” Közép-Kelet Európa Legjobb Azure Applikációja (Central&Eastern Europe Best Azure Application) 2012

Kétféle formában veheti igénybe a Mobil EgészségŐr szolgáltatásait:

1) Távfelügyeleti üzemmód – teljes körű megoldás egy előre meghatározott intézkedési rendszerrel (figyelő szolgáltatás):

Távfelügyeleti üzemmódban a riasztások egy 24 órás diszpécserközpontba futnak be, konkrét intézkedési rendszert beindítva, amelynek köszönhetően a riasztás beérkezését követően azonnal megtörténnek az Ön által meghatározott lépések. Így a saját személyes beavatkozása nélkül is biztos lehet abban, hogy a riasztásnak megfelelő intézkedésekre időben sor kerül.

A Távfelügyeleti diszpécseres szolgáltatás már havi 4.900,- Ft-ért elérhető.

2) Alkalmazás üzemmód – saját felhasználásra (öngondoskodás):

Alkalmazás üzemmódban a készülékek értesítéseit Ön kapja meg – az Ön felelőssége, hogy időben észleli-e a riasztást és az észlelés pillanata alkalmas-e az azonnali intézkedésre. Ebben az esetben a következő lépések megtétele egyértelműen az Ön feladata és felelőssége, a szükséges intézkedések végrehajtásához nem kér támogatást tőlünk.

Az alkalmazás üzemmód használatához a következő szoftvert bocsátjuk rendelkezésére:
Monitoringbook: riasztások és mozgások nyomon követéséhez.

Az Öngondoskodó szolgáltatási csomagot már havii 3.900,- Ft-ért megrendelheti partnereinknél.

Kételkedik abban, hogy idős szerettei meg tudnak-e barátkozni a Mobil EgészségŐrrel?

Olvassa el egyik kedves felhasználónk, Magdolna véleményét a készülékről:

“Sosem bíztam az ilyen modern készülékekben, de a fiam unszolására kipróbáltam a Mobil EgészségŐr-t. Az elején kicsit fura volt és zavaró, hogy mindig magamnál kell hordani, de egy idő után már fel se tűnt, a mindennapok részévé vált. Januárban, mikor a hátsó kertemben sétáltam, megcsúsztam és eltört a lábam. Gondolkodás nélkül megnyomtam a kezemen lévő pánikgombot és 10 percen belül meg is érkeztek a mentők. Nem is tudom, mi lett volna, ha nincs nálam…”

Magdolna

Ildikó is nyugodtan alszik már, hiszen tudja, szívbeteg édesanyja bármikor elérheti őt:

“Szívbeteg Édesanyám sajnos egyedül él. Korábban nyugtalan volt a család, hiszen nem tudunk mellette lenni állandóan. A Mobil EgészségŐr használata óta ez a folytonos aggodalom enyhült, tudjuk, hogy a karon viselhető segélyhívóval minden helyzetben tud jelezni, ha rosszul van…”

Ildikó

Mennyibe kerül ez a bámulatos készülék?

Tisztában vagyunk vele, hogy az egészséget, a biztonságot és a nyugalmat nem lehet pénzben mérni. Vajon mennyit fizetnénk egy életmentő telefonhívásért, amikor magatehetetlenül fekszünk a hátsó kertünkben? Mennyit ér meg egy pánikgombbal ellátott segélyhívó, amikor a kádban arra eszmélünk, hogy nem mozdul a lábunk?

Vario Medcare Mobil EgészségŐr – illusztrált termékismertetőA Mobil EgészségŐrt – tudásához mérten – rendkívül kedvező áron, 69.900 Ft-ért árusítjuk.
Ezt az összeget el lehet költeni egy wellness hétvégén is,
ám ugyanebből az összegből egyszer s mindenkorra megszabadulhat az aggodalomtól is.

Ha csak bérelni szeretné a készüléket arra is van lehetőség, két éves hűségvállalás mellett havi 2.000,- Ft-ért.

A döntés az Ön kezében van. Gondoljon bele, mennyivel könnyebb lesz szeretett rokona élete?

Álljon meg egy pillanatra, és vegye figyelembe, hogy milyen tragédiákat előzhet meg használatával, és döntsön jól!

A Mobil EgészségŐr kiváló ajándék minden idős rokona számára

Ajándékozzon gondoskodást, biztonságot és nyugalmat.

Mi is megajándékozzuk Önt,
a Mobil EgészségŐr mellé apró ajándékokat csempésztünk a csomagba:

  • Mobil EgészségŐr készülék
  • Hálózati töltő
  • Nyakszalag és övcsipesz a könnyű hordozhatóságért
  • Csuklóra tehető pánikgomb
  • Telemedbook egészségkártya

Előzze meg a bajt egy egyszerű lépéssel, szerezze be még ma a Vario MedCare készüléket!

Név (kötelező)

Válasszon terméket (kötelező)
 Vario MedCare Vario HealthCare Telemedbook

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Share This