Oldal kiválasztása

Egy innovatív egészségfigyelő rendszer az otthonokba viszi a rendszeres orvosi vizsgálatok lehetőségét.

Az időben felfedezett magas vérnyomás vagy magas vércukorszint lényegesen nagyobb eséllyel gyógyítható vagy kezelhető, ha még korai stádiumban felfedezzük őket.

Hazánkban a lakosság jelentős része tisztában van azzal, hogy a rendszeres orvosi vizsgálatoknak mi a jelentősége, mégis csak kevesen jelennek meg rendszeresen a szűrővizsgálatokon. Ennek általában az időhiány az oka.

Innovatív egészségfigyelő rendszer

Ma már nem kell órákig várakoznia a háziorvosánál, ha arra kíváncsi, hogy minden rendben van-e az egészségével. Az otthon elvégzett egészségi mérések adatait egy mobilalkalmazásnak köszönhetően bárki megoszthatja háziorvosával, azzal a céllal, hogy az adatok kiértékelését szakember végezze.

Távfelügyeletet igényelve negatív értékek esetén visszajelzést kap a készülék használója, vagy hozzátartozója.

  1. Ha ön még nem észlel semmiféle tünetet, de életmódjának, korának, esetleg örökletes tényezőknek köszönhetően úgy érzi, hogy a veszélyeztetett rétegbe tartozik, akkor végezze el időnként otthonában a szükséges egészségi ellenőrző vizsgálatokat, és értékeltesse ki az adatokat háziorvosával.
  2. Az egészségfigyelő rendszerre akkor is támaszkodhat, ha már tud róla, hogy kialakult a betegsége. Szükség esetén arra is van lehetőség, hogy a rendszerbe feltöltött adatok azonnal kiértékelésre kerüljenek. Ha a szoftver veszélyes értékeket észlel, akkor az előre megadott telefonszámokra jelzést küld.

Az egészségfigyelő rendszer rendszeres használatával megelőzhetőek olyan egészségi katasztrófák, amelyeket a magas vérnyomás, magas vércukorszint okozna.

Az időben megkezdett kezelések az életminőséget sokkal kisebb mértékben befolyásolják, mintha halogatná a vizsgálatokat, és már egy kialakult súlyos állapotban kezdené meg kezeltetni azokat.

Figyeljen oda a saját és családtagjai egészségére akkor is, amikor úgy érzi, hogy minden rendben van.

Tudjon meg többet a Vario Healthcare egységcsomagról, melynek segítségével könnyen csatlakozhat egy profi egészségfigyelő rendszerhez.

The following two tabs change content below.

Birinyi Balázs

Üdvözlöm! Birinyi Balázs vagyok, és a Mobilgondozás blogjában egészségmegőrzéssel és idősgondozással kapcsolatos, hasznos cikkeket olvashat tőlem.
Share This