Az egészséges hosszú élet titka

Bizonyára Ön is felelősnek érzi magát szerettei iránt, hiszen gondoskodnia kell védelmükről, biztonságukról, valamint a rendkívüli fontossággal bíró rendszeres egészségügyi vizsgálatokról, vagy egy esetleges kezelés eredményességéről.
Cégünk célja, hogy olyan termékeket, szolgáltatásokat nyújtsunk a családok számára, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, egyszerűvé teszik a rendszeres egészségi vizsgálatokat, valamint a váratlanul bekövetkező helyzetekben is védelmet nyújtanak szeretteinek.
Termékeink mobil eszközökkel segítik Önt és családját a felelős idősgondozásban.

Gondoskodjon idős szerettei biztonságáról, előzze meg a komoly megbetegedéseket!

Az idősgondozás eszközei

Vario MedCare a Mobil EgészségŐr

idosgongozas01A Vario MedCare egy olyan mobil gondoskodó személyfelügyeleti készülék, amely egy idős ember számára biztonságot, személyfelügyelet ad, miközben segítséget nyújt a mindennapi feladatok, a napi rutin elvégzéséhez. Erre, a számos nemzetközi és hazai elismeréssel, valamint díjjakkal jutalmazott, magyar fejlesztésű segélyhívó, segélykérő telefonra épülő, értéknövelt személyfelügyeleti szolgáltatásainkat kínáljuk ügyfeleink számára.
Tudjon meg többet a 4 funkciós készülékről, mely több, mint “nagyi mobil”!

Telemedbook

idosgongozas02Az egészség receptje, avagy TeleMedBook egészségkártya arra az esetre, ha orvosi leleteit szeretné megérteni és együtt látni.
Tudjon meg többet a Telemedbook rendszerről, mellyel egyszerűen tárolhatja egészségi adatait!

Share This