Oldal kiválasztása

Biztonságot ajándékba?

Ezt sajnos mi sem tudunk adni, de az egészségi katasztrófák megelőzéséhez segítséget nyújthat a Vario HealthCare egységcsomag. A Vario HealthCare olyan orvosi készülékeket (vérnyomásmérő, vércukormérő, EKG) tartalmaz, amely a modern technikának köszönhetően – helytől függetlenül – bármikor képes aktuális egészségügyi állapotának a felmérésére.

Miért növeli a vérnyomásmérő biztonságot?

Azokban a családokban, ahol nagy a rizikója a magas vérnyomásos betegségek kialakulásának, a vérnyomásmérő rendszeres használatát senki sem kérdőjelezi meg.

A magas vérnyomás okozza Magyarországon a legtöbb egészségi katasztrófát.
Szövődményei között szerepel az agyvérzés, infarktus, cukorbetegség.

Miért nem jár el a magyar lakosság nagy része mégsem a szükséges időközönként a kontroll vizsgálatokra?

Mert hajlamosak vagyunk a problémákat elbagatellizálni, időhiányra hivatkozva egészen addig a pontig kibúvókat keresni, amíg nem történik meg az egészségünk összeomlása.

Az otthoni vérnyomásmérő megvásárlására már többen rászánják magukat, de ez persze nem egyenlő a rendszeres használattal, az adatok kiértékelésével, megosztásával orvosunkkal.

Mit kezdjen laikusként a mérési eredményekkel?

Ha úgy érzi, hogy Ön is kitett a magas vérnyomás kockázatának, akkor megteheti, hogy adatait feljegyzi ( akár egy kis kockás füzetben, akár egy Excel táblázatban), és ha úgy érzi, hogy orvosi segítségre van szüksége, akkor magával viszi a rendelőbe, hogy a negatívumokat a kezelőorvosa is lássa.

Az ingyenesen igényelhető TeleMedBook egészségkártya segítségével egy internetes felületen keresztül is megoszthatja ugyanazokat az adatokat kezelőjével.

A Vario Healthcare egységcsomag olyan orvosi készülékeket tartalmaz, amelyek a mérési eredményeket automatikusan, adatvédelemmel ellátva továbbítják. Ez azt jelenti, hogy a mért értékek felhasználói számához kapcsolódva anonim módon kerülnek be a személyi adattárába, ami távolságtól függetlenül elérhető a szakemberek számára. Ennek segítségével orvosai azonnal képesek intézkedni, vagy személyre szabott javaslatokat tenni az Ön egészsége érdekében.

A vérnyomásmérő távfelügyelettel történő használatával csökkentheti a lassan, tünetmentesen kialakuló magas vérnyomásos betegségek kialakulását, a betegséggel együtt élők esetében pedig szükség esetén azonnali orvosi segítséget biztosíthat.

A Vario Healthcare egységcsomag készülékeivel felügyelet alatt tarthatja az egész család egészségét.

The following two tabs change content below.

Birinyi Balázs

Üdvözlöm! Birinyi Balázs vagyok, és a Mobilgondozás blogjában egészségmegőrzéssel és idősgondozással kapcsolatos, hasznos cikkeket olvashat tőlem.
Share This