Mit gondol, vajon minden rendben van az Ön egészségével? És mi a helyzet szerettei, kollégái egészségügyi állapotával?

Biztos vagyok benne, hogy Ön is szeretné pontosan feltérképezni egészségügyi állapotát, de kinek van ideje rendszeresen rendelőbe rohangálni?

Mindenki tisztában van vele, hogy rendszeres egészségügyi szűréssel rengeteg problémát meg lehetne előzni, de a gyakorlat azt mutatja, hogy mégsem foglalkozunk eleget magunkkal.

Ez ellen lehetne tenni, ha rendszeresen felülvizsgáltatnánk állapotunkat, valamint sportolnánk és karbantartanánk testünket. Az idő azonban drága kincs, és amíg egészségesek vagyunk, addig ezekre az úri huncutságokra nincs időnk. A szomorú helyzet az, hogy ma Magyarországon kevés ember engedheti meg magának, hogy rendszeres kivizsgálásokra járjon, hiszen rendkívül sok időt visz el a legegyszerűbb egészségügyi szűrés is. Amíg a várótermekben órákat kell eltölteni, addig ez nem is lesz másként.

Az elmúlt évtizedek azt mutatják, hogy ezen a téren nem számíthatunk komoly előrelépésre, hiszen az egészségügyi reform évek óta várat magára. Ha javítani akarunk az elkeserítő helyzeten, akkor magunknak kell kezünkbe venni az irányítást.

Az egészség a legnagyobb kincsünk. Ugye, Ön is vigyáz rá?

Mindenki tisztában van vele, hogy néhány egyszerű, rendszeres vizsgálattal rengeteg tragédia megelőzhető lenne. Utólag mindenki belátja, hol hibázott, azonban az idő kerekét már sosem lehet visszaforgatni. Kérdezze meg egy infarktuson átesett embertől, hogy mennyit fizetne azért, ha lehetősége lenne 5 évvel visszaforgatni az idő kerekét? Mire gondol egy agyvérzésen átesett beteg, amikor megkérdezik tőle, hogy mikor mérte meg a vérnyomását az elmúlt 3 évben?

Bár az emberélet értékét nem lehet forintosítani, ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy szülőként milliókat adna egy olyan rendszerért, ami időben előre jelez, ha gyermeke egészségügyi állapota komolyabb vizsgálatokat igényel. Az sem kérdés, hogy egy kulcsfontosságú kollégája lebetegedése esetén Ön főnökként súlyos százezreket veszít, amíg a kiváló szakember nem tud pénzt termelni cégének, mert betegállományban van.

Az időgépet sajnos még nem találták fel, azonban a mai fejlett tudomány segítségével Ön könnyedén megelőzhet komoly problémákat családon és cégen belül egyaránt.

Egészségügyi vizsgálatok otthon, a kényelmes fotelből?

Mit szólna hozzá, ha megismerhetne egy olyan varázslatos egészségcsomagot, amiben minden fontos egészségügyi mérőeszköz megtalálható?

healthcare01A Vario Healthcare egységcsomag mobil vérnyomás, vércukor, véroxigén telítettség, EKG és testsúly mérésére alkalmas eszközöket, valamint egy darab Vario Medcare mobil egészségőr készüléket tartalmaz.

Ennek a gondosan megtervezett megoldás-csomagnak köszönhetően bármikor ellenőrizheti saját egészségügyi állapotát, legyen szó akár vércukorszintről, akár a szívritmusról.

Ráadásul ezekkel a hasznos orvosi eszközökkel szerettei, kollégái egészségügyi állapotát is nyomon követheti.

Nincs orvos a környezetében, aki értelmezni tudná a kapott értékeket?
Semmi gond, ezzel nem kell törődnie, hiszen erre is gondoltunk!

21. századi szolgáltatás az Ön kényelméért!

Ma már a fejlett technikai megoldásoknak köszönhetően arra is van lehetőség, hogy minden mérőműszer automatikusan feltöltse a kívánt adatokat egy webes felületre. Az egészségügyi ellenőrzést korlátlanul kiterjesztheti a családon belül vagy a cégen belül bárkire. A megvizsgált családtagok adatai bekerülnek a saját Telemedbook fiókba, aminek számos előnye van. Ezeket az adatokat értékeli egy szoftver, és ha negatív adatot talál, akkor rögtön jelez a fiók tulajdonosának, és az általa megjelölt személynek. Ennek a csúcstechnológiát képviselő eszköznek köszönhetően adatait pillanatok alatt megoszthatja orvosával is, akivel így távolról is tud kommunikálni.

Létfontosságú mérőműszerek a VARIO HealthCare csomagban:

  • 1 db VARIO MedCare mobil Egészségőr
  • 1 db EKG-SPO2 mérő
  • 1 db vércukormérő
  • 1 db vérnyomásmérő
  • 1 db testsúlymérleg

A VARIO HealthCare egységcsomag olyan orvosi készülékeket tartalmaz, mely helytől függetlenül bármikor képes egészségügyi kockázatbecslésre. A rendszer a mérési eredményeket automatikusan, adatvédelemmel ellátva továbbítja. Ez azt jelenti, hogy az értékek felhasználói számához kapcsolódva anonim módon kerülnek be a www.telemedbook.com személyi adattárába, ami távolságtól függetlenül elérhető a szakemberek számára. Ennek segítségével orvosai azonnal képesek intézkedni, vagy személyre szabott javaslatokat tenni az Ön egészsége érdekében.

Az már csak hab a tortán, hogy a VARIO HealthCare egységcsomagban benne van a Mobil egészségőr is. Ennek adattovábbító készüléke beépített helymeghatározóval és RFID (Radio-Frequency IDentification) kártyaolvasóval is rendelkezik, valamint ezen túl még telefonálásra is alkalmas.

A helymeghatározó a tartózkodási hely illetve jelenlegi útvonal jelzésére szolgál, aminek célja, hogy az aggódó családtagok pontos képet kapjanak arról, hogy szerettük hol tartózkodik. A Mobil egészségőrben található kártyaolvasó a mérési eredményekhez tartozó személy beazonosítását végzi, a telefon funkció pedig lehetőséget biztosít kommunikációra. Ezen keresztül az esetleg fellépő probléma során Ön beszélhet orvosával, igénybe veheti az egészségügyi távfelügyelet szolgáltatásait, használhatja a telefont segélyhívásra, valamint leadhat vele vészjelzést.

A rendszert olyan idős embereknek fejlesztettük, akiknek fontos az egyszerű használat.

Biztos megfogalmazódik önben a felvetés, hogy egy ilyen modern rendszer biztosan drága?

Ez attól függ, hogy Önnek mennyi ideje van.

Ha nincs ideje kivizsgálásokra járni, és vannak olyan szerettei, akik érdekében még a világ végére is elutazna, akkor Önnek élete egyik legjobb befektetése ez a megoldásrendszer.

Illusztrált termékismertetőnket a képre kattintva tekintheti meg nagyobb méretben.

healthcare02

Rengeteg olyan családról olvashatunk, akik külföldi csodamódszerekért küzdenek. Nekik egyetlen céljuk, hogy megmenthessék gyermekük életét, mert későn ismerték fel az orvosok, hogy tragikus fordulatot vett az egészségügyi állapota.
Ők egy percet sem gondolkodnának azon, hogy a pénzüket befektessék ebbe az eszközbe, amivel családon belül több tragédiát is meg lehet előzni.

Bár a rendszer ennél több adatot figyel, de önmagában az EKG, a vérnyomás és vércukorszint mérése havonta ennél jóval többet ér!

Előzze meg a bajt egy egyszerű lépéssel, szerezze be még ma a VARIO HealthCare egészségcsomagot!

 

Név (kötelező)

Válasszon terméket (kötelező)
 Vario MedCare Vario HealthCare Telemedbook

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Share This