Hogyan csábítson még több embert a gyógyszertárába?

Két népszerű lehetőség bevételnövelésre, amit imádnak a gyógyszertárak

Ha Ön gyógyszertárt vezet, és naponta szembesül azzal a problémával, hogy egyre kevesebb ember jön be a patikába, akkor a legjobb helyen jár. Biztosan sokat töri azon a fejét, hogy miként lehetne rávenni az embereket, hogy többet foglalkozzanak az egészségükkel. Vélhetően Önt is érdekli a patikusok körében kevesek által ismert titok, amellyel megsokszorozhatja gyógyszertára forgalmát…

Hogyan emelje meg a gyógyszertára forgalmát?
Két mesterien kidolgozott egészségügyi szolgáltatás segít ebben…

Hogyan tud villámgyorsan tömegeket vonzani a gyógyszertárába?

Amennyiben Ön is rendszeresen szervez egészségügyi szűrővizsgálatokat egy megfelelő médiakampánnyal támogatott hálózat tagjaként, akkor jelentősen megemelheti a patikájába látogató ügyfelek számát.

Gazdagon támogatott marketinggel ez egy olyan titkos fortély, amelytől a patikusok, gyógyszerészek, és még a gyógyszertári asszisztensek is sikítoznak örömükben.

Kattintson ide, ha gyógyszertárát érdekli az idősgondozás és a saját pénznyomda receptje:
http://mobilgondozas.hu/healthcare

Hogyan emelje a gyógyszertára bevételét egy forradalmi egészségügyi szolgáltatáscsomaggal?

A Mobil EgészségŐr számos nemzetközi és hazai díjat elnyert magyar fejlesztésű készülék, mely képes arra, hogy alapjaiban reformálja meg az idősgondozást.

Talán érdekli egy olyan lehetőség, amelynek során az Ön patikáját is megjelentetjük kampányainkban, mert forgalmaz egy átütő erejű technológiai vívmányt, ami a média figyelmének középpontjában áll.

Profitáljon egy mérnöki gondossággal kifejlesztett készülék forgalmazásából az Ön gyógyszertára is. Az idősgondozással kapcsolatos részleteket itt találja.

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

A lenti adatok kitöltését követően kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és részletes felvilágosítást ad az Ön által kért információkkal kapcsolatban.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Share This