Hozza ki edzőterméből a maximumot:
Hogyan érje el, hogy vendégei rendszeresen látogassák edzőtermét?

 

Most Ön is ellesheti a bevételnövelés fortélyait, amellyel nem csak vevőkörét bővítheti, hanem elérheti, hogy gyakran visszatérjenek Önhöz.

Bizonyára Ön is azt szeretné, hogy edzőtermébe többen és többet járjanak, így növelve rendszeres bevételét. Ha kíváncsi, hogyan érheti ezt el egy új szolgáltatás bevezetésével, a legjobb helyen jár.

Az edzőterembe járók számára a testi ápoltság mellett rendkívül fontos az egészségük is. Milyen többletszolgáltatást nyújtson, hogy vevői elégedettebbek és hűségesebbek legyenek?

Rendszeres egészségügyi szűrés gyorsan és kényelmesen.

Hiába tudjuk, mennyire fontos, hogy rendszeresen felülvizsgáltassuk egészségügyi állapotunkat, rohanó világunkban kevesen járnak emiatt orvosukhoz. Nem csoda, hiszen kinek van ideje és kedve hosszú órákat várakozni egy vérnyomásmérő vizsgálatra, vagy éppen EKG-ra.

Egy mesterien kidolgozott egészségügyi szolgáltatás, amit az Ön edzőtermében is villámgyorsan el lehet végezni, s még csak új alkalmazottat sem szükséges felvennie.

Mit szólna hozzá, ha megismerhetne egy olyan varázslatos egészségcsomagot, amiben a vérnyomásmérő mellett minden fontos egészségügyi mérőeszköz megtalálható?

Ismerje meg a magyar fejlesztésű Vario Healthcare-t, amivel akár 10 perc alatt könnyedén meghatározhatók az alábbi, pillanatnyi egészségi állapotot jelző információk:

  • vérnyomás
  • tömeg (testzsírtömeg, vízmennyiség, BMI-index stb.)
  • véroxigén
  • hőmérséklet
  • EKG

Ne aggódjon, nincs szükség orvosra az adatok értelmezésére, hiszen erre is gondoltunk.

Ma már a fejlett technikai megoldásoknak köszönhetően arra is van lehetőség, hogy minden mérőműszer bluetooth segítségével automatikusan feltöltse a kívánt adatokat egy webes felületre. Ezeket az adatokat értékeli egy szoftver, és ha negatív adatot talál, akkor rögtön jelez a fiók tulajdonosának és az általa megjelölt személynek.

Vendégei ujjongani fognak örömükben, ha megtudják, mostantól elegendő bérletet váltaniuk edzőtermébe, és az alakformálás mellett pontos képet kaphatnak egészségügyi állapotukról is.

Kattintson ide, ha Önt is érdekli a hosszú távú bevételnövelés titka.

Lépjen kapcsolatba velünk!

A lenti adatok kitöltését követően kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot és részletes felvilágosítást ad az Ön által kért információkkal kapcsolatban.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Share This