Oldal kiválasztása

Miért lehet praktikus, és miért lehet szüksége az Ön családjának is egy egészségfigyelő rendszerre, például a Vario MedCare-re?

E kérdésre egy rövid indoklással is válaszolva, azt mondhatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben jelentős változások mentek végbe a társadalmi berendezkedést és szokásokat illetően, mely többek között azt is eredményezték, hogy a hagyományos családmodellek átalakultak.

Így megszűnt a több generáció együttélése egy nagy családi házban, helyettük viszont kialakultak a „magára hagyott” kis családok. Mindebből pedig az következik, hogy sem a nagyszülők nem tudnak besegíteni unokáik nevelésébe, sem pedig a fiatal felnőttek nem tudnak gondoskodni szüleikről.

E történeti bevezető után nézzük, milyen megoldási lehetőséget tudunk kínálni mi! Bizonyára, mindnyájan szeretnénk gondoskodni, jó egészségben és biztonságban tudni egyre idősödő szüleinket. Ha ezt nem tehetjük úgy, hogy óránként vagy akár csak naponta egyszer rájuk nézünk, felhívjuk őket, akkor jelenthet segítséget a Vario MedCare.

E készülék segítségével ugyanis szükség, baleset, rosszullét esetén idős rokona könnyen és gyorsan tud segítséget kérni. A Mobil EgészségŐr továbbá olyan funkciókkal is rendelkezik, mint az elesés detektálás, kétirányú beszéd kapcsolat és szöveges IP üzenet küldés, tehát ugyanúgy működik, mint egy telefon, csak több speciális funkcióval bír és könnyebben kezelhető az idősek számára. Segítséget több módon is tud kérni rászoruló ismerőse: az SOS gomb megnyomásával azonnal segélykérő jelet küld a diszpécserszolgálatnak, míg az operátor gomb érintésekor a diszpécser visszahívja a segélykérő személyt. Háziorvosát is felhívhatja a megfelelő gomb megnyomásával, de egy-két előre beállított magántelefonszámot is tárcsázhat a felhasználó.

Túl azon, hogy egy készülékről hány személyt és szolgáltatót tud gyorsan és könnyen tárcsázni az idős személyt, a Vario MedCare számos esetben megkönnyíti az életvitelt is. Különböző funkcióinak köszönhetően, a Vario MedCare csipogással jelzi, ha eljött az ideje egy adott gyógyszer bevételének, de emlékeztet az inzulinadagolásra és az egészséges folyadékbevitel mennyiségére is.

Mindezek pedig csak a legfontosabb és legpraktikusabb felhasználási lehetőségei a „nagyi mobilnak”. A készülék egyértelmű használatának köszönhetően, biztos lehet abban, hogy ha idős rokonát baleset éri, a Vario MedCare azonnal jelezni fog Önnek vagy a diszpécserszolgálatnak. Baj esetén így rögtön értesül a szükséghelyzetről, egyébként pedig biztonságban tudhatja szerettét.

A Vario MedCare így tehát kiváló megoldás az Ön megnyugtatása és idős rokonainak egészségvédelme érdekében is!

The following two tabs change content below.

Birinyi Balázs

Üdvözlöm! Birinyi Balázs vagyok, és a Mobilgondozás blogjában egészségmegőrzéssel és idősgondozással kapcsolatos, hasznos cikkeket olvashat tőlem.
Share This