Oldal kiválasztása
A MOHAnet Mobilsystem Zrt. 2018. márciusában egy felmérést készített az idős és idős rokonokkal rendelkezők korosztályának körében. A Mobilgondozás Facebook oldalán megjelent kérdőív célja az idősfelügyeleti szokások megismerése volt. A kitöltők között két Moniphone készüléket sorsoltunk ki féléves előfizetéssel, egyet a 60 alatti, egyet pedig a 60 feletti korosztály résztvevői közül.

 

Na de mi is a Moniphone és hogyan nyújthat segítséget?

A Moniphone egy olyan távfelügyeleti mobiltelefon készülék, amely egyrészt megkönnyíti idős családtagjaink számára a mindennapok kihívásait, másrészt védelmet nyújt nekik a váratlanul bekövetkező helyzetekben is. Beépített GPS-rendszerének, és S.O.S. gombjának (amely egy külön, a készülékhez igényelhető karperecen is megtalálható) köszönhetően idős szeretteink védve vannak a kóborlás, eltévedés, és hirtelen rosszullétek veszélyeivel szemben.

 

A nyertesek

A 60 éven aluli korosztály szerencsés nyertese Márta, Heves városából. Az ötvenes éveiben járó, végtelenül kedves hölgy élettársával és labrador kutyájával lakik egy hatalmas családi házban. Miután Szigetvári Ákos, a MOHAnet Zrt. értékesítési igazgatója bemutatta a készüléket, majd részletesen szemléltette használatának lépéseit, a hölgy elárulta, hogy anyukájának szánja majd a telefont és az S.O.S. gombbal ellátott karperecet.

A 60 éven felüli korcsoportban a Moniphone készüléket Tibor nyerte, Budapestről. Az úr feleségével és anyósával él együtt, a készüléket pedig az idős, ágyhoz kötött anyósa fogja használni.

 

The following two tabs change content below.

Beregi Boglarka

Legfrissebb tőle: Beregi Boglarka (Összes listázása)

Share This