Oldal kiválasztása

Az időskor közeledtével sajnos szervezetünk sokkal nehezebben védekezik, egyre több betegség támadja meg testünket. Minden betegségnek lelki oka van. Összeszedtünk néhányat,és azt is elmondjuk, hogy milyen lelki indok szolgálhat magyarázatként.

Távollátás:

„A távollátás okainak elemzésénél abból kell kiindulnunk, hogy a test a visszafojtott düh állapotában megdermedt, mely egyidejűleg a kilégzési fázist is zavarja vagy gátolja. Erősen extrovertált magatartás­típussal van dolgunk, mely viszont a neveltetés, környezeti hatások és társadalmi beidegződések következtében nem tud szabadon megnyi­latkozni, következésképpen mintegy belefagy az izomzatba.”

Parkinson-kór:

„Ha egy Parkinson-kórban szenvedő beteget figyelmesen szemlélünk, az a benyomásunk támad, mintha két ellentétes erő rángatná ide-oda. Ez a betegség valójában akkor lép fel, ha valakit belsőleg két különböző képzet vagy érdek kerít a hatalmába. A beteg egyfelől valami konkrét cselekedetet szeretne végrehajtani, amiben viszont külső hatások vagy egy belső „ellennyomás” megakadályozza.”

Időskori panaszok:

„Az időskori panaszok megoldatlan problémákra és életfeladatokra utalnak. A tünet jellege pontosan elárulja, milyen feladatról van szó. Az öregkorral nem feltétlenül jár együtt betegség, feltéve, hogy az ember az élet folyamán megtanulta a maga leckéit. Az időskor sajátos feladata, hogy az ember szabaddá tegye magát.”-otthonigyogymodok.h

Figyeljünk tehát szeretteink lelki állapotára. Azonban ha már a baj bekövetkezett, még mindig biztosíthatjuk őket odafigyelésünkről, ha a Vario termékeket választjuk.

The following two tabs change content below.

Birinyi Balázs

Üdvözlöm! Birinyi Balázs vagyok, és a Mobilgondozás blogjában egészségmegőrzéssel és idősgondozással kapcsolatos, hasznos cikkeket olvashat tőlem.
Share This